Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera aprova definitivament el pressupost 2017 pel vot de qualitat de l'alcaldessa

Els pressupostos han contat amb el vot a favor de Compromis, PSPV-PSOE, Asamblea Bétera Ciutadana. El vot en contra del PP,  de Mas Camarena-CUBE i del regidor No Adscrit. així com l'abstenció de Ciudadanos, per lo que  s'ha fet necessari el vot de qualitat de Cristina Alemany,.  Bétera ha aprovat per a 2017 uns pressupostos de més de 19 milions d'euros. 

Segons informa l'Ajuntament de Bétera s'han aprovat definitivament els pressupostos després de resoldre les al·legacions que s'han presentat per part del PP. El regidor popular Manu Pérez, fou l'encarregat de qüestionar alguns aspectes dels comptes i, entre altres coses, reclamà la inclusió d'una partida social per a les borses de pròtesis dentals i ulleres. El regidor d'Hisenda, Enric Álvarez, ha replicat els populars amb el record de la llei de despesa pública dictada pel PP al Govern d'Espanya, que impedeix que els ajuntaments puguen incrementar les seues despeses. 

El PP també havia reclamat un fons de contingència per si sorgeix qualsevol imprevist econòmic no pressupostat. 

Mas Camarena-Cube carregà contra l'acord de l'Equip de Govern (Compromís, PSPV-PSOE i Asamblea Bétera Ciudadana) i C's. El portaveu del partit de les zones residencials, Salvador Beltrán, s'ha referit a la suma de vots en termes de mercat i compra venda. Enric Álvarez ha contestat que allò que movia Salvador Beltrán es resumia en la frase "que hay de lo mío".

Ordenança de prestacions socials econòmiques 

També s'aprovà en el plenari extraordinari el punt sobre la modificació de "l'Ordenança Reguladora de les Bases Específiques per a la Concessió de Prestacions Socials Econòmiques en matèria de Serveis Socials". María Rosario Martínez (PP) argumentà que no calia portar al ple extraordinari eixa aprovació inicial amb elixa premura. Enric Álvarez, explicà que en el cas de les borses de prestacions socials s'havia dut al ple perquè en setembre començava el curs a l'institut i calia posar en marxa les ajudes de nutrició (desdejunis i esmorzars del alumnes que per qúestions econòmiques no poden permetre-s'ho).




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon