Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A la Torre del Virrei de l'Eliana, The Prototype presenta el seu projecte “Lou Bennett Song Book”, concert d’homenatge a l'artista


•    La Torre del Virrei acollirà aquest dissabte 12 d'agost a les 22:30 el concert de The Prototype, un tribut a l'organista de jazz nord-americà Lou Bennett.

The Prototype presenta el seu projecte “Lou Bennett Song Book”, concert d’homenatge a l'artista en el 20 aniversari de la seua mort


Cinema d'estiu i Trobades de Jazz, dues apostes segures per sufocar la calor d'agost. L'oferta cultural de l'Eliana esta setmana aposta per tres pel•lícules i el concert homenatge a Lou Bennett. The Prototype escenificarà durant gairebé hora i mitja l'obra de l'organista nord-americà amb un repertori de 12 temes que seran acompanyats per una projecció amb imatges de l'artista.

El trio The Prototype, la formació habitual que està composta per Miquel Casany a la guitarra, Sergio Albentosa en l'òrgan i Felipe Cucciardi en la bateria, comptarà esta vegada amb la presència de dos músics més: Ester Andújar (veu) i Josvi Muñoz (saxo tenor).

El motiu pel qual seran cinc els músics que es pugen este dissabte a l'escenari, explica Felipe Cucciardi, és perquè “es tracta d'un concert extraordinari ja que es compleix el vint aniversari de la mort de Lou Bennett, fem un reconeixement a la seua obra i per això és necessari que siguem un quintet”. Felipe va estar tocant durant sis anys amb Lou Bennett i recorda que a principi dels anys 90 van oferir un concert a la Casa de la Cultura de l'Eliana, al costat de Ximo Tébar.

Com a peculiaritat, ressalta Cucciardi, “fa vint anys que no es toquen els seus temes”. I afegeix que han hagut de dur a terme una gran labor de recerca escoltant les cançons i transcrivint ells mateixos les partitures perquè “existeix molt poc material escrit sobre els temes de Lou Bennett”.

Sobre el concert explica que “el més espectacular és sentir com funcionen òrgan, guitarra i bateria junts”. El dissabte també interpretaran clàssics de Donald Byrd o Benny Golson, així com ritmes de blues, soul i funk.


Les XXX Trobades de Jazz de la Torre del Virrei acolliran també l'actuació del compositor i guitarrista Ximo Tébar dissabte que ve 18 d'agost després d'haver d'interrompre el seu concert dissabte passat dia 5 a causa de les pluges.

El fi de setmana la terrassa del cinema d'estiu projectarà, del divendres 11 al diumenge 13, la pel•lícula “Piratas del Caribe: la venganza de Salazar”, protagonitzada per Johnny Depp en el seu paper de Jack Sparrow i Javier Bardem encarnant al capità Salazar. I el dimecres 9 i dijous 10 d'agost es projectarà la pel•lícula espanyola “El Bar” del director Álex de la Iglesia, amb un elenc d'actors format per Mario Casas, Carmen Machi i Blanca Suárez.

Les entrades, tant de les pel•lícules del Cinema d'Estiu com dels concerts de la Torre del Virrei, poden comprar-se de manera anticipada a la web www.elientrada.es
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon