Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana contractarà fins a 60 persones amb el Programa Municipal d'Ocupació Social

 L'Ajuntament de l'Eliana posarà en marxa la sisena edició del seu Programa Municipal d'Ocupació Social, una iniciativa orientada a joves aturats, parada de llarga durada i dones. A tots ells se'ls oferirà un lloc de treball de 3 mesos. Aquest programa servirà per a contractar fins a 60 persones.

El consistori del municipi segueix adoptant mesures que faciliten als seus veïns sense un lloc de treball la possibilitat d'incorporar-se al mercat laboral. L'últim exemple és el seu Programa Municipal d'Ocupació Social 2017, que es posarà en marxa el pròxim mes de juny (i ja serà el sisé any consecutiu). Al maig s'obrirà el termini de presentació de cada sol•licitud d'ocupació, mentre que al juny es preveu que s'inicien els primers treballs.

Aquest Programa Municipal d'Ocupació Social és finançat íntegrament amb el Pressupost Municipal de l'Eliana, i es concep com una eina que ajuda a adquirir experiència laboral als més joves, mentre incrementa les possibilitats que s'aconseguisca una inserció laboral posterior entre tots els col•lectius socials cap als quals es dirigeix.

El perfil d'aturat als quals s'orienta de forma prioritària aquest Programa Municipal d'Ocupació Social són els joves (amb edats compreses entre els 18 i 30 anys); els aturats de llarga durada (els que fa més de dotze mesos que estan cercant una ocupació de forma activa, sense haver-ho aconseguit); aturats majors de 45 anys; i dones.

El Programa Municipal d'Ocupació Social 2017 presenta algunes novetats pel que fa a les anteriors edicions. Entre elles, un increment salarial que percebran els treballadors participants en aquest programa (en regir-se pel mateix conveni laboral que la resta de treballadors de l'Ajuntament de l'Eliana), així com la possibilitat de repetir la crida de treballadors (per rigorós ordre de puntuació obtinguda en el procés selectiu).

També està previst un increment del nombre de persones que es veuran beneficiades per aquest Pla: així, s'augmenta la xifra fins a ser 60 les places de persones que seran contractades gràcies a aquest programa. S'emprarà a treballadors durant 3 mesos, i s'aniran oferint noves ocupacions a mesura que es vagen finalitzant aquests períodes de contractació.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon