Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Pobla de Vallbona ajudarà amb 21.000 euros a les entitats musicals del municipi

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha firmat esta setmana un conveni de col·laboració amb la Corporació Musical per a fomentar la música de banda. Amb este acord, l’Ajuntament vol potenciar la celebració de mostres, certàmens i altres actuacions musicals, així com facilitar la participació dels músics de la corporació en les festes municipals.

L’Ajuntament pagarà a través d’este conveni prop de 15.000 euros a la Corporació Musical que ajudaran al sosteniment de l’entitat. Els diners serviran per a la promoció de l’Escola de Música, que compta amb 140 alumnes i 17 mestres, i també les diferents seccions com són la Banda, la Jove Orquestra, la Banda Juvenil i la Coral de Veus. A més, des de la Corporació Musical s’oferirà formació per a la preparació de l’ingrés en els Estudis Professionals de Música dels conservatoris oficials i la preparació de les proves del certificat de superació del grau elemental.

També este dimarts, l’Ajuntament de la Pobla ha firmat un conveni amb l’associació cultural EDAS. L’ajuda serà de prop de 6.700 euros per a la promoció de la música en directe. L’associació té com a finalitat el moment de la pedagogia musical, la promoció i potenciació dels estudiants, el foment d’audicions en directe i de la música moderna i tradicional. Entre altres coses ha posat en marxa recentment cursos de tabal, dolçaina, rondalla, batucada, guitarra, bateria, cant i jazz.

El regidor de Música, Fran Esteban, ha manifestat que amb la firma d’estos dos convenis amb la Corporació Musical i l’associació EDAS «l’Ajuntament de la Pobla vol donar tot el suport a la cultura i a un tret tan arrelat entre els valencians com és la música». Esteban ha destacat que la Pobla té «molts grups musicals i una potent escola de formació que cal impulsar per reivindicar la identitat musical que te la localitat».

Fran Esteban (regidor Música), Toni Gómez (president EDAS), Sebastià Llopis (president corporació Musical), Josep Vicent Garcia (alcalde)

Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :