Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat i L'Ajuntament de Vila-Marxant presenten a les empreses del municipi L'Acord Territorial d'Ocupació


En la trobada Divalterra ha donat a conèixer la seua “Galeria Empresarial”

Empresaris del polígon industrial Enchilagar del Rullo de Vilamarxant han assistit aquest matí a una jornada de treball organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria i l'Ajuntament d'aquest municipi. L'objectiu d'aquesta trobada ha sigut presentar al empresariat local les diferents accions que s'estan desenvolupant dins de l'Acord Territorial d'Ocupació amb el suport del consistori i el finançament del SERVEF.

A l'acte han assistit el regidor de Comerç de Vilamarxant, Eliseo Sanz; la responsable de l'Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de la Mancomunitat, Chelo Herráez, així com Fidel García, de Projectes Estratègics de Desenvolupament Local de Divalterra. També ha estat present la Universitat de València, responsable del Diagnòstic del Territori que s'està realitzant en la Comarca del Camp de Túria.

Al llarg de la trobada s'ha presentat l'oferta d'accions formatives sobre noves tecnologies, coaching, mentoring empresarial, entre altres temes d'interès per al empresariat, que s'estan duent a terme dins de l'Acord Territorial d'Ocupació, amb la col•laboració dels diferents Ajuntaments de la comarca, associacions de comerciants, sindicats i l'Associació de Treballadors Autònoms, tots ells signataris de l’Acord.

Per al regidor de Comerç de l'Ajuntament de Vilamarxant, Eliseo Sanz, “les empreses són el motor de l'economia d'un poble, per la qual cosa hem de treballar conjuntament per a garantir la seua supervivència i el seu creixement”. Durant la reunió, tant el representant municipal com els empresaris han manifestat la necessitat de crear a Vilamarxant una associació que aglutine als membres del teixit empresarial local.

Així mateix, s'ha donat a conèixer una de les eines de gestió i promoció socioeconòmica que la Diputació de València, mitjançant Divalterra, ha posat a la disposició de les empreses de la província: la galeria empresarial. Es tracta d'un aparador online en el qual se situen en el mapa del municipi els comerços i empreses i totes les seues dades de contacte. “La finalitat d'aquesta llista de carrers virtual és ajudar a les empreses a contactar amb el seu públic objectiu. Volem posar a les empreses de la província a un clic de distància”, ha assenyalat Fidel García.

La reunió d'aquest matí a Vilamarxant és la primera que es duu a terme de les diferents trobades que s'han programat dins del projecte pilot “Coaching per a la Millora de la Empleabilitat”, després de la prospecció d'empreses que s'està desenvolupant en els diferents municipis del Camp de Túria.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon