Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Biblioteca de l'Eliana i l'àrea de Joventut ofereixen novel•les “crossover" per a fomentar la lectura

Al setembre està previst que comence a funcionar un club de lectura per a joves.

Aquest estiu, la Regidoria de Joventut, en col•laboració amb la Biblioteca Municipal, llança una nova campanya en la qual es proposa als joves potenciar la seua activitat literària, per a així desmuntar els grans estereotips que afirmen que els joves no lligen.

“Los Capullos no regalan flores” de Moderna de Pueblo, “Tú eres la noche” de Francesc Miralles i “Cuando me veas” de Laura Gallego són alguns del mig centenar de nous exemplars de novel•la “crossover” que han sigut adquirits recentment i que ja estan a la disposició dels lectors.

D'altra banda, la Biblioteca planeja crear un club de lectura juvenil que iniciarà la seua activitat a partir de setembre, en el qual podran participar tots els joves interessats. A més, es convida als lectors a compartir els seus llibres estiuencs en el compte de Instagram de la Biblioteca, @biblioeliana, amb l'etiqueta #lelianagram.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon