Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Huit associacions veïnals participen en el primer Consell Sectorial Territorial de Riba-roja de Túria

La primera convocatòria va servir per a determinar el seu funcionament i millorar qüestions del municipi

El regidor de Participació Ciutadana, Transparència i president del primer Consell Sectorial Territorial, Rafa Gómez, va convocar en el saló de plens de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria la primera sessió ordinària on van participar un total de 8 associacions veïnals, València la Vella, Ciutat Jardí, Els Pous, Entrenaranjos o Masia de Traver, i representants polítics del Partit Popular, Podem, Ciutadans, Esquerra Unida i PSPV-PSOE amb l’objectiu de dur a terme la participació de totes les associacions formades en el municipi i coordinar o millorar activitats o servicis municipals.

En primer lloc, es va presentar l’òrgan format pel Consell, president, Rafa Gómez, vicepresidenta, Mª Teresa Ruiz, secretari, Alejandro Gimeno i els representants que donaran veu a les associacions veïnals. Després d’un incís, es va designar un titular, Juan Queralt de València la Vella i un suplent, Esther Gómez d’Entrenaranjos, perquè represente els interessos en el consell general de Participació Ciutadana.

També es va debatre sobre la forma de funcionament en què es determinarà el nombre de preguntes i qüestions que podran posar els distints partits i associacions de veïns. Els representants podran proposar dos punts en l’orde del dia per associació o grup polític. Anualment, hi haurà dos sessions ordinàries, celebrant-se la pròxima, en el mes d’octubre, i una reunió trimestral.

“El balanç de la primera sessió del Consell Sectorial Territorial, ha sigut molt positiva. Tots els representants han col·laborat i lloc el seu ímpetu perquè, a partir d’ara, tots els veïns isquen beneficiats en les qüestions a tractar sobre el nostre municipi”, va assenyalar Rafa Gómez, regidor de Participació Ciutadana i Transparència i president del Consell.

Finalment, es van donar a conéixer les obres  executades en 2016 i els informes dels resultats de les votacions dels pressupostos participatius de 2017.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon