Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera anuncia el FESTARDOR, tres dies de concerts amb zona d'acampada per a octubre, díes 12,13 i 14

La cinquena edició del festival de rock Festardor tindrà com a seu la ciutat de Bétera. Els dies 12, 13 i 14 d'octubre una parcel·la de 15.000 m2 del polígon de l'Horta Vella albergarà els concerts i una altra de 25.000 m2 es destinarà a zona d'acampada. L'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, i la regidora de Cultura, Raquel Puig  han presentat el 50% del cartell junt als organitzadors. Entre les bandes que hi participaran destaquen, entre d'altres, El Último ke cierre, Def con dos, Kop, Pirat's Sound Sistema o Prozak Soup. 


La presentació es realitzà a l'ajuntament el dijous, 13 de juliol, amb la presència dels responsables del Festardor Enric Pellicer, Alfred Sáez i Joan Montero; així com del Cap del Servei de Promoció i Publicitat de l'Agència Valenciana de Turisme, Daniel Arnal; l'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, i la regidora de Cultura i Festes, Raquel Puig. 

El Festardor arriba a Bétera després d'haver-se celebrat amb èxit a Bellreguard (la Safor) durant edicions anteriors. El festival ha buscat un municipi més gran i on les condicions d'espai foren millors atés que l'anterior recinte de concerts s'havia quedat xicotet. De moment, ja s'ha confirmat el 50% del cartell i en els pròxims dies s'anunciaran nous grups. La cinquena edició del Festardor, que se celebrarà del 12 al 14 d'octubre, comptarà amb El Último ke zierre, Def con Dos, Kop, Los de Marras, Iratxo, Ebri Knigth, Pirat's Sound Sistema, Prozak Soup, Funkiwis, El niño de la hipoteca and Ferran Exceso, La Desbandada, Malonda, Pupil·les i Subversa.

Les entrades anticipades ja es poden aconseguir al web del festival per 15 euros. El recinte de concerts i la zona d'acampada s'ubicaran en dues parcel·les del polígon de l'Horta Vella.

Esta nova edició comptarà també amb diferents activitats culturals i musicals que es realitzaran durant els dies previs al festival en la pròpia localitat de Bétera, apropant així la música i la cultura als ciutadans i aconseguint que el mateix públic assistent al festival conega la ciutat, la seua gent i la seua cultura.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon