Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha lliurat els Premis a l'Excel·lència Acadèmica als 48 alumnes més destacat del municipi


 Un reconeixement als estudiants que han obtingut una nota mitja superior a 9 en el cicle educatiu finalitzat i que enguany han aconseguit 48 alumnes. Entre ells, 15 alumnes han tret una nota de deu en totes les assignatures cursades durant l'últim període formatiu.

En esta setena edició dels premis han estat guardonats 17 alumnes d'educació primària, 12 dels dos primers anys de l'ESO, 11 de quart de l'ESO, 5 de batxillerat i 3 de Cicles Formatius de Grau Superior, una xifra superior a la d'altres anys. Tots ells han rebut de mans de la regidora d'Educació, Regina Llavata, l'Alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, i els directors dels centres un diploma i un val per a la compra de material escolar. En total l'Ajuntament ha destinat 1.630 euros en premis que els alumnes podran gastar en papereries de la localitat.

La regidora d’Educació, Regina Llavata, ha volgut felicitar a tots estos alumnes i ha destacat «el paper de referent per a la societat i per a la resta de companys que ha de suposar el seu esforç i els seus resultats acadèmics». Per la seua part, l’alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, ha posat de relleu que cada vegada les professions van més lligades al coneixement i per això ha animat els joves a continuar amb el bon rendiment que han mostrat fins ara.
A més, a la gala de lliurament dels VII Premis a l'Excel·lència Acadèmica s'ha fet un reconeixement a les dos professores que enguany es jubilen al municipi. Han estat Marisol Soto, mestra durant 44 anys al Col·legi San José, i Lupe Marín que porta en l’ensenyament a la Pobla des de l’any 1974, la major part d’ells al Col·legi San Rafael.

També s’ha fet un reconeixement als 15 alumnes que enguany han participat en el projecte «Respecte mutu: mediació escolar» que l’Ajuntament ha implantat de manera pionera al Col·legi Lluís Vives.







Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon